vrijdag 4 september 2015

Stripfeest Brussel 2015

Stripfeest Brussel 2015

Ontmoet tientallen Ballon Media-auteurs!

Van vrijdag (Dat is al vandaag!!) tot zondag staat het Brusselse Warandepark helemaal in het teken van het stripverhaal voor de zesde editie van het Stripfeest. Naast tal van activiteiten kan de ware stripfanaat ook weer zijn liefhebbershart ophalen aan de tekentafels van de vele signerende striptekenaars en scenaristen en daarbij mag een hele lijst Ballon Media-auteurs natuurlijk niet ontbreken.

Aan de stand van stripwinkel Het B-gevaar kan je de komende dagen al deze tekenaars en scenaristen terugvinden: Denis Lapière (scenarist van Michel Vaillant, Alter Ego en Voor het ongeluk geboren) en José-Luis Munuera (tekenaar van De Campbells, Betoveringen en Robbedoes) bijten vrijdag de spits van 18.30 tot 19.30. Op zaterdagvoormiddag, tussen 10u en 12u, signeren Fabien Vehlmann (Robbedoes en Alleen) en de grote Raoul Cauvin (De Blauwbloezen, Vrouwen in ’t wit, G. Raf Zerk en Cédric).

Na de middag is het vanaf 15u de beurt aan het duo Neuray – Lemaire (De Kozakken van Hitler en De Cambridge Five) en Blloan-auteurs Serge Baeken (Sugar) en Simon Spruyt (Junker, vanaf 16u). In de vroege avond (van 17.30 tot 18.30) signeren ook Bernard Godi (Dokus), Batem (De Marsupilami), Marc Hardy (G. Raf Zerk) en Robbedoes-tekenaar Yoann.

Ook de lijst van zondag oogt indrukwekkend. In de voormiddag is het de beurt aan Lady S-auteur Philippe Aymond (vanaf 10u) en verhalenverteller Zidrou (Dokus, Rik Ringers, De nar, La Mondaine,…) en Mario Boon (Mon en Tuur), allebei vanaf 11u. Om 14.30 volgen Minions-tekenaar Renaud Collin en de duo’s Savoia & Sowa (Marzi) en Henriet & Usagi (Berentand). Vanaf 15u is Serge Baeken opnieuw van de partij en om 16.30 schuift ook Dan Verlinden (Soda en De kleine Robbe) aan.

Voor meer info kan je terecht op de officiële website van het festival.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers